Klastorf o prezenta activa pe piata din Romania                                      

  

Grupul de firme Klastorf sunt companii private cu sediul in Arad, infintate incepand cu anul 1996, avand capital integral romanesc, asigurand produse si servicii de consultanta tehnica in domeniul horticol.

Echipa noastra, caracterizata de un grad inalt de seriozitate si creativitate, cu o traditie de mai mult de 15 ani in domeniu, va pune la dispozitie produse si servicii de calitate.

Pentru produsele comercializate suntem importatori directi si reprezentanti pentru Romania. Aceste produse sunt mai intai selectate pentru conditiile pedoclimatice din Romania, apoi testate la noi si numai dupa aceea sunt comercializate catre dumneavoastra.

Colaborarea cu firme de prestigiu din lume ca: Monsanto, Takii, Teku, Italpollina, Klasmann, Biobest, Mikado-Kyowa, Cora, Esasem, Memon, Agri,  a permis posibilitatea cunoasterii  celor mai performante tehnologii si produse. Specialistii nostri au lucrat la introducerea in Romania a produselor si tehnologiilor de varf in domeniul legumiculturii, viticulturii si pomiculturii.

In ultima perioada ca urmate a dezvoltarii agriculturii ecologice (biologica), ne-am extins activitatea in acest domeniu si va punem la dispozitie toate produsele necesare ( fertilizanti, fitostimulenti, seminte, turba, polenizatori, combatere boli si daunatori).

Klastorf se afla intr-o permanenta evolutie, proces care se realizeaza prin generarea unui sentiment de incredere, respect, stabilitate in relatiile cu dumneavoastra, largirea gamei de produse oferite precum ┼či asigurarea in permanenta a produselor solicitate. Noi cautam in permanenta solutii pentru  imbunatatirea continua a produselor noastre prin indeplinirea, anticiparea nevoilor si raspunsul  clientilor.

In fiecare an suntem prezenti la expozitia INDAGRA Bucuresti, unde va puteti intalni cu o parte din echipa noastra si cele mai noi produse.

In acest site gasiti cele mai cautate produse comercializate de noi. 

FOLOSITI CU INCREDERE PRODUSELE NOASTRE  SI SUCCESUL VA FI DE PARTEA DUMNEAVOSTRA

Echipa KLASTORF

Categorii produse

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pt a primi informatii pe email